Toon filters
Toon zoekfilter  

Hotel Oostkapelle, Zeeland

Hieronder vindt u een overzicht van alle hotels in Oostkapelle (omgeving). Oostkapelle is een prachtige, familievriendelijke badplaats, en ligt in het westen van Walcheren. Oostkapelle biedt de gasten een unieke combinatie van mooie brede stranden, duinen en bossen Oostkapelle nodigt uit om bijzondere fietstochten te maken door het mooie Walcherse landschap en om te ontspannen op een van de mooiste stranden van Nederland.

pagina: 1-2-3

sorteer op: naam | plaats | prijs | aantal sterren

Strandhotel Dennenbos
in Oostkapelle 

Vanaf € 80,- per nacht 2 personen

 • 5

Vakantiehuis Zeldenrust
in Oostkapelle 

Vanaf € 74,- per nacht 2 personen

 • 1

Bos en Duin
in Oostkapelle 

Vanaf € 53,- per nacht 2 personen

 • 204

IRISLAAN 9
in Oostkapelle 

Vanaf € 66,- per nacht 2 personen

 • 1

Hotel Randduin ***
in Oostkapelle 

Vanaf € 80,- per nacht 2 personen

 • 21

Kamerverhuur Mossels&Meer
in Oostkapelle 

Vanaf € 60,- per nacht 2 personen

 • 2

De Wijde Verten
in Oostkapelle 

Vanaf € 100,- per nacht 2 personen

 • 1

Vroonweg 34
in Oostkapelle 

Vanaf € 55,- per nacht 2 personen

 • 1

De Zeeuwse Schuur - comfort 6 personen
in Oostkapelle 

Vanaf € 77,- per nacht 2 personen

 • 1

De Wentehoeve
in Oostkapelle 

Vanaf € 90,- per nacht 2 personen

 • 9

Holiday home Twee Duinen
in Oostkapelle 

Vanaf € 135,- per nacht 2 personen

 • 1

Dunopark Villa
in Oostkapelle 

Vanaf € 190,- per nacht 2 personen

 • 1

Bos & Duin 23
in Oostkapelle 

Vanaf € 150,- per nacht 2 personen

 • 1

Strandhotel Bos en Duin ****
in Oostkapelle 

Vanaf € 71,- per nacht 2 personen

 • 49

Vakantiehuis in Zeeland
in Oostkapelle 

Vanaf € 50,- per nacht 2 personen

 • 1

pagina: 1-2-3

Aan de linkerzijde kunt u selecteren op de verschillende kenmerken van de hotels. 


Hotel Oostkapelle

Het Zeeuwse Walcheren is van oudsher een geliefde bestemming voor iedereen die op zoek is naar mooie zandstranden, uitgebreide watersportmogelijkheden, cultuur, natuur en zon. Het strand van Oostkapelle behoort tot de schoonste stranden van Nederland. Hotel Oostkapelle is een prima uitgangspunt voor een ontspannende vakantie in Zeeland. Een breed accommodatie aanbod met voor ieder een Hotel Oostkapelle naar eigen wens. Van eenvoudig overnachtingsadres tot vlakbij zee en van familievriendelijk tot een wellness Hotel Oostkapelle.

Het dorp Oostkapelle

Van een klein dorp op Walcheren is Oostkapelle uitgegroeid tot een badplaats met tal van mogelijkheden. Het oude historische centrum wordt van de duinen gescheiden door een modern gebied wat zowel dagjestoeristen als vakantiegangers veel te bieden heeft. De verbindingsweg van Domburg naar Serooskerke loopt dwars door het dorpscentrum heen. In het centrum bevinden zich tal van winkels, bruine cafés en gezellige restaurants. De uitnodigende terrassen laten u kennis maken met een ontspannen sfeer die kenmerkend is voor Oostkapelle. Wandel vanuit uw Hotel Oostkapelle naar een van de restaurants en maak kennis met échte Zeeuwse specialiteiten waaronder dagverse visgerechten. Uiteraard ontbreken gerechten als mosselen en Oosterschelde kreeft niet op de menukaart.

Oostkapelle gezellige badplaats

Met een breed en schoon strand op ongeveer 2 km van het centrum is Oostkapelle een echte familiebadplaats. Zowel voor een ontspannen als meer actieve dag is het strand een ultiem dagje uit. Wandel of fiets vanuit het Hotel Oostkapelle naar de duinen vanwaar u een prachtig zicht over het strand heeft. Bouw zandkastelen, neem een duik in het water of kom helemaal tot rust door te zonnebaden. Bent u toe aan een meer actieve dag? Wat dacht u van kitesurfen, vliegeren, surfen of zeevissen. Geniet van de omgeving tijdens een buitenrit te paard. Welke activiteit u ook onderneemt het is altijd prima thuiskomen in uw Hotel Oostkapelle.

Dagje uit in de omgeving

Oostkapelle wordt omgeven door een afwisselende natuur. Het beschermde natuurgebied De Manteling bestaat uit stranden, duinen en bossen. U kunt er gebruik maken van uiteenlopende wandelroutes. Als u aan het wandelen bent in het bos bezoek dan zeker het Kasteel Westhove en het bijhorende Terra Maris. Terra Maris, dat land van de zee betekent, is het natuur- en landschapsmuseum van Zeeland. U vindt het museum in de orangerie van Kasteel Westhoeve. De afwisselende tentoonstelling neemt u mee op reis langs de geschiedenis van zowel het landschap als de natuur in Zeeland. Zie hoe de kracht van het water door de eeuwen heen diverse dorpen volledig van de kaart heeft geveegd om vervolgens de vergelijking met het Zeeland van nu te maken. Wilt u meer weten over het kasteel en het natuurgebied ga da naar de Huiskamer van de Boswachter. Deze bevindt zich in de torenkamer van Kasteel Westhove. De Huiskamer vertelt u het verhaal over de luxe buitenverblijven die in dit gebied door rijke VOC-kooplieden uit Vlissingen en Middelburg gebouwd werden. Bekijk de vele foto's, kaarten, geprepareerde dieren en de infopanelen die u meer vertellen over het heden en verleden van deze zogenaamde buitenplaatsen.

Oostkapelle een ideale vakantiebestemming

Hotel Oostkapelle heet u 365-dagen per jaar van harte welkom voor een korte of langere vakantie. U bevindt zich op ongeveer 11 kilometer van de Zeeuwse provinciehoofdstad Middelburg. Middelburg bevat indrukwekkende monumentale panden en kent als VOC-stad een fascinerende geschiedenis. Maar ook het maken van een rondvaart door de Vlissingense haven is een aanrader tijdens uw verblijf in Oostkapelle. Sluit uw dag af met een wandeling naar de duinen en zie vanuit het duin een schitterende zonsondergang. Het is genieten in Oostkapelle.

X