Toon filters

Vakantie Oostkapelle, Zeeland

het prachtige strand van Oostkapelle

Strand vakantie Oostkapelle

Oostkapelle is een prachtige, familievriendelijke badplaats, en ligt in het westen van Walcheren. Oostkapelle biedt de gasten een unieke combinatie van mooie brede stranden, duinen en bossen en wordt omringd door 2 prachtige natuurgebieden. Geniet tijdens een vakantie Oostkapelle van de rust van de natuur.

Oostkapelle nodigt uit om bijzondere fietstochten te maken door het mooie Walcherse landschap en om te ontspannen op een van de mooiste stranden van Nederland. De stranden zijn niet alleen bekroond als de schoonste stranden van Nederland maar waren ook de enige Nederlandse stranden die een plaats in de Duitse krant 'Bilt-Zeitung' bemachtigden als een van de 10 mooiste stranden van Europa.

Op het strand bevinden zich twee strandpaviljoens, Strandpaviljoen Berkenbosch en Strandpaviljoen Lage Duintjes.

In de Dorpsstraat van Oostkapelle vindt u verschillende restaurantjes met terrassen om heerlijk van een drankje en een hapje te genieten tijdens uw verblijf op een camping Oostkapelle.

Volop keuze voor een vakantie Oostkapelle

In Oostkapelle zijn verschillende accommodaties. Geniet van alle gemakken die een vakantie Oostkapelle te bieden heeft. De accommodaties in Oostkapelle zijn volledig uitgerust met sanitaire voorzieningen, restaurant, kinderanimatie en vaak zelfs ook nog een zwembad. Reserveer één van de  prachtige accommodaties die wij aanbieden voor een vakantie Oostkapelle. 

Cultuur opsnuiven tijdens uw vakantie OostkapelleHotel in Oostkapelle

In een van de natuurgebieden ligt het 12e eeuwse Kasteel Westhove en hét museum voor natuur en landschap van Zeeland, Terra Maris. Het museum is gevestigd in de voormalige orangerie van kasteel Westhove. De Kerktoren en Dorpskerk van Oostkapelle is niet te missen. De toren (48 m) werd gebouwd in de 14e eeuw. Hij diende tevens als baken voor de scheepvaart naar Veere. De laatste restauratie vond plaats van 1954 tot 1957. Toen werd ook de stenen balustrade opgemetseld, ter vervanging van het ijzeren hekwerk boven. In de zomer kan men de toren beklimmen.

Wij wensen u een onvergetelijke vakantie Oostkapelle toe!

Voor accommodaties in Oostkapelle, klikt u dan hier

X