Aanbieders

VRIJBLIJVEND AANMELDEN EN HET SYSTEEM PROBEREN

!! SPECIALE ACTIE!! DE EERSTE 100 KLANTEN MOGEN EEN JAAR LANG GRATIS ADVERTEREN*.

Wie zijn wij?
Zeelandbooking is een Nederlands- en Duitstalige vakantiewebsite voor hotels, pensions, campings, vakantieparken, particuliere vakantiehuizen en overige accomodaties voor de gehele provincie Zeeland. Deze website richt zich volledig op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt (gasten). Wij bieden onze aanbieders de mogelijkheid een eigen pagina (met 20 foto's, video’s, Google maps, link naar eigen website en alle overige bijbehorende informatie) aan te maken, te optimaliseren en mee te adverteren.

 Hoe werkt de website?
De aanbieder heeft zelf de mogelijkheid om een advertentiepagina aan te maken. Deze pagina komt op de Nederlandse en Duitse site online. Tegen een bepaald bedrag kunnen wij voor de aanbieder de advertentiepagina aanmaken en ook laten vertalen. De aanbieder kan zelf de pagina zo compleet mogelijk invullen met adresgegevens, kenmerken, beschrijving, prijzen, agenda, foto’s, video en Google maps.

Uniek aan ons systeem is dat de aanbieder inzicht heeft in het aantal bezoekers op hun eigen advertentiepagina. Een overzicht achter de inlog geeft o.a. weer hoeveel bezoekers uw advertentie hebben gevonden, aangeklikt en een boekingsaanvraag hebben gedaan. Zo kan de aanbieder zien of adverteren op onze website rendabel is.

Voorbeeld klikregistratiesysteem:

Wat zijn de betaalmogelijkheden?
De aanbieder heeft de mogelijkheid een abonnement af te sluiten voor een half, heel of twee jaar. Hiermee komt de advertentie online te staan. Wij rekenen geen comissie/provisie.

MEER INFORMATIE OF ADVERTENTIEPAKKET?

DIRECT VRIJBLIJVEND AANMELDEN EN HET SYSTEEM PROBEREN?

Wat zijn onze contactgegevens?

Lisa Volwerk-Leistikow
Zeelandbooking
info@zeelandbooking.de
www.zeeland-booking.nl

 * GRATIS ADVERTEREN GELDT VOOR MAXIMAAL 2 ADVERTENTIES PER KLANT

X