Toon filters

Vakantie Goes, Zeeland

Vakantie Goes? Kom naar Zeeland.

Kies voor een vakantie Goes in Zeeland

Goes is een stad uit de tiende eeuw en ligt op het gezellige Schiereiland Zuid-Beverland. Doordat Goes een oude stad is, is er veel cultuur te vinden. Galeries, kunstateliers, antiekwinkeltjes en musea. Maar ook op het gebied van theater,muziek en historie is er genoeg te beleven in de stad. Goes is de derde monumentenstad van Zeeland en staat vol met prachtige rijksmonumenten. Een ware lust voor het oog tijdens een vakantie Goes. Dit maakt Goes tot een populaire vakantiebestemming.

Culinaire vakantie Goes

Goes kenmerkt zich door het bekende marktplein de Grote markt met haar leuke terrasjes en gezellige restaurantjes met natuurlijk Zeeuwse culinaire heerlijkheden. Hier wordt tevens twee keer per week markt gehouden. De markt op dinsdag heeft allerlei kramen met van alles te koop, erg leuk voor toeristen. Op zaterdag is er een groente, fruit en bloemenmarkt.

Ook heeft Goes een sfeervolle kade met een ruime keuze aan terrasjes en restaurants. Er is een bioscoop, een bowlingbaan en een kartbaan. Voor familie-uitjes, weekendjes weg met het gezin met of zonder kids of vakanties met een flinke vleug cultuur is Goes een ideale keuze.

Kindervakantie Goes

Voor de kinderen is er volop keuze. Neem een ritje met het rijdende museum, de Stoomtrein Goes-Borsele. Terug in de tijd in een echte stoomtrein. Op de houten bankjes in de 3e klasse, of op de luxe pluche banken van de 1e en 2e klasse geniet u van een ontspannen treinreis door het prachtige Zeeuwse landschap. www.destoomtrein.nl.

Zelfs tijdens een regenachtige dag is een vakantie Goes fantastisch!

Of tijdens een regenachtige dag kunt u samen met de kinderen heerlijk vertoeven in het Omnium in Goes. Het avontuur begint in het Tropisch bos. Leef je daarna uit op de klimwand. Neem ook je zwemspullen mee, want in Omnium kun je uren spelen, zwemmen en glijden in het subtropisch zwembad. Of geniet van de hot whirlpooltuin of stoomcabines. Tevens kun je een hapje en een drankje nuttigen op het zwemmersterras. Omnium heeft verder vier sporthallen, vier squashbanen, twee klimwanden (eentje zit in het Tropisch bos) en verschillende horecapunten. Er is zelfs een camping! Deze sfeervolle camping ligt aan de rand van recreatiegebied 'De Hollandsche Hoeve' en op loopafstand een kinderboerderij, diverse speeltuinen, midgetgolf, ambachtencentrum en de binnenstad van Goes. Uiteraard beschikt de camping over uitstekende facilitaire voorzieningen. Meer info: www.omnium.nl

Verken tijdens uw vakantie Goes de geschiedenis van de stad

Ook een stadswandeling door Goes onder begeleiding van een gids is erg leuk om te doen. Zo leert u iets over de geschiedenis en kunt u genieten van de schoonheid van de stad.

Natuur vakantie Goes

Maar bent u op zoek naar de natuur, dan is het mogelijk om op avontuur te gaan in het nabijgelegen natuurgebied 'De Zwaakse Weel'. In de Zwaakse Weel vind je het net aangelegde Vlinderbelevingspad waar je in de zomer allerlei prachtige vlinders kunt bewonderen, boomgaarden waar je in het najaar fruit kun plukken en Zeeuwse trekpaarden die op een bijzondere manier de akkers bewerken. Meer info: www.natuurmonumenten.nl/natuurgebied/zwaakse-weel

X