Toon filters
13 oktober 2017

                  

Zeeland tijdens de zomer


De zomervakantie in Zeeland, Nederland

Wanneer we over een zomervakantie Zeeland spreken dan bedoelen we daarmee de grootste jaarlijkse vakantieperiode voor scholieren en werkenden. Het is over het algemeen de langste vakantieperiode van het jaar. De zomervakantie vindt hoofdzakelijk plaats in de maanden juli en augustus.

Vakantie Zeeland

Wanneer je niet van plan bent om een verre reis te maken, maar in Nederland wilt blijven, is een vakantie Zeeland de juiste keuze. De provincie Zeeland geeft echt een vakantiegevoel. De sfeer die vakantie Zeeland uitstraalt is geweldig. Vakantie Zeeland is genieten van de prachtige schiereilanden, stranden en duingebieden. Ook is de vakantie Zeeland bij uitstek geschikt om er van de cultuur te genieten. Tijdens de zomervakantie Zeeland de steden Middelburg, Vlissingen en Zierikzee een bezoek brengen is zeker een aanrader. Ook de kleinere dorpjes zijn een bezoek waard. Tijdens de zomer Zeeland kun je heerlijk relaxen op de stranden of in de duinen, maar het is ook mogelijk om er heerlijk actief bezig te zijn. Er zijn watersportmogelijkheden voor jong en oud.

Vakantieparken

In Zeeland zijn vele vakantieparken. De vakantie Zeeland kun je heerlijk doorbrengen op een van de parken. Er zijn parken die zeer veel te bieden hebben. Voor een zomer Zeeland zijn dat de goede plaatsen om van daaruit de omgeving verder te gaan bekijken.

Hof Domburg is aan het strand gelegen. Bij uitstek geschikt voor een zomer Zeeland. Het strand is er fantastisch en heeft de voorzieningen die je op een strand nodig hebt. Het strand is voorzien van een restaurant, douches, toiletten enzovoort. Het park Hof Domburg, wat gelegen is aan het strand, heeft een tropisch zwemparadijs, indoorspeeltuin en een kuur- beautycentrum. Het is de uitvalbasis voor een heerlijke strandvakantie. Een zomervakantie Zeeland is hier geweldig. De kinderen komen ook volledig aan hun trekken tijdens de zomer Zeeland. Wanneer het weer wat minder is tijdens de zomer in Zeeland kunnen ze zich uitleven in het tropisch zwemparadijs. Je wandelt ook zo het plaatsje Domburg in. Het plaatsje bezoeken is tijdens de zomer Zeeland een feest. Er zijn veel terrasjes en gezellige restaurants. Het is er tijdens de zomermaanden altijd heerlijk gezellig druk.

Résidence Cadzand-bad is een park dat slechts op ongeveer 350 meter vanaf de zee ligt. Het heeft een binnenzwembad en je kunt ’s avonds tot rust komen in een van de witte luxe villa’s. Het is een Roompot vakantiepark waar je in de buurt kunt windsurfen en zwemmen. Ook het uitwaaien op het strand kan zeer rustgevend zijn. Het nabijgelegen strand is 11 kilometer lang. Het is een van de mooiste stranden van Nederland. Het vakantiepark ligt rondom een grote recreatievijver. Waterfietsen met je kinderen behoort tot een van de mogelijkheden. Er liggen op het terrein meerdere speeltuintjes.

Port Greve. Hier is het hele jaar doen veel te doen. Er is een binnenzwembad en je kunt er heerlijk wandelen of op het Grevelingenmeer watersporten beoefenen.

Hoogduin is een zomervakantie Zeeland plaats voor een familievakantie. Ook liggen hierbij de duinen en de stranden aan uw voeten. Het is een zeer kindvriendelijk vakantiepark. Voor de kinderen zijn er leuke voorzieningen zoals een binnen- en buitenspeeltuin en een air trampoline. Tijdens de zomervakantie Zeeland is het mogelijk om hier een familie wedstrijdje voetballen te houden. Vanuit Hoogduin zijn er heerlijke fietstochten.

Zo zijn er veel vakantieparken in Zeeland die allemaal voldoende vertier geven voor de ouderen en kinderen. De meeste vakantieparken bieden ook eetgelegenheden. 

Activiteiten tijdens de zomer in Zeeland

Een vakantie Zeeland betekent niet alleen strandvakantie. Wij hebben een paar leuke dagtripjes uitgezocht:

Boottochten
Met de boot op de Grevelingen en het Veersemeer de Denick en de IJmond gaan ontdekken.
Ook is het mogelijk om met een boottocht de zeehonden gaan bekijken. INFO

Of met het passagiersschip de Oosterschelde gaan bezichtigen. Het is het grootse nationale park van Nederland. Je kunt een korte rondvaart maken en heerlijk uitwaaien of er een hele dag van genieten.

Festivals
Het Zeeland Jazz biedt een divers aan jazzmuziek in al zijn vormen en facetten. Het wordt in Terneuzen en Middelburg gehouden. http://zeelandjazz.nl/

Het Zeeland Nazomerfestival. Het festivalhart ligt hierbij in Middelburg. Je moet in verband met de drukte ruim van tevoren een tafel reserveren. INFO

Andere mogelijkheden
Zo zijn er veel meer mogelijkheden om te ondernemen tijdens de zomervakantie Zeeland. Denk hierbij aan groepsactiviteiten, kinderboerderijen of een dierentuin bezoeken en museums gaan bezichtigen. INFO

Zeeland ontdekken

Bezoek de plaatsen Zierikzee, Vlissingen en Middelburg. Loop langs de boulevard in Vlissingen en laat u heerlijk uitwaaien. Overal in de plaatsen kunt u genieten van de gezellige sfeer in Zeeland. Ook in kleine dorpjes die u met de fiets kunt gaan bezoeken. Vakantie Zeeland is er een dat zeker voor een herhaling vatbaar is. INFO

Ezelwandeling Noord-Beveland

Altijd al een op een ezel willen rijden? Dat kan dan nu op het eiland Noord-Beveland. Tijdens de wandeling kunt u lekker uitwaaien in de natuur. Ook voor de kinderen zal dit een unieke ervaring zijn, die ze niet snel meer zullen vergeten. De wandelingen worden geven op dinsdag, woensdag en zaterdag. Aanmelden kan via info@ezelhuis.nl of 06-28888087. INFO

Zeeuws Museum

Tijdens een regenachtige dag kunt u natuurlijk een van de vele musea bezoeken in Zeeland. Zo heeft het Zeeuws Museum in Middelburg verschillende tentoonstellingen. INFO

Overige activiteiten vindt u HIER

Het Zeelandbooking-Team wenst u fantastische en gezellige zomermaanden in Zeeland!

Meer nieuws...

X