Toon filters
1 maart 2017

Zeeland winter

Het innemende Zeeland het hele jaar door

De waterrijke provincie Zeeland biedt bij goed weer een onuitputtelijk scala aan activiteiten. Zo zijn tijdens een vakantie Zeeland diverse watersporten te beoefenen, is het strand de beste plek voor de zon, kun je paardrijden over schitterende landschappen en staat Zeeland vol attracties voor jong en oud. Maar uiteraard is er in Zeeland tijdens de winter net zoveel te doen. Een vakantie naar Zeeland is dus te leuk voor ieder jaargetijde.


Unieke sfeer tijdens de winter in Zeeland.

Zeeland leent zich uitermate goed voor een ontspannen tijd. Er is veel wonderschone natuur. Daarnaast zijn vele culturele plekken te bezoeken. De authentieke dorpen ademen nog een traditionele sfeer uit. 

Overnachten tijdens de winter in Zeeland

Vakantiehuizen bieden een mooie uitvalbasis om uw vakantie in Zeeland te vieren. Tussen historische monumenten of in de prachtige natuur en beschermde stadsgezichten is er een ruim aanbod van vakantiehuizen en vakantiewoningen waaraan het aan niets zal ontbreken. Dicht bij zee is het fijn wandelen.Dit alles maakt een vakantie naar Zeeland gemoedelijk en plezierig voor het hele gezin.

Uitstapjes tijdens de winter in Zeeland

Een leuk uitstapje tijdens de Kerstvakantie Zeeland is Kampen Destillateurs. Het bedrijf in Bruinisse maakt ambachtelijke koffielikeuren en grappa.

Richting het westen van Schouwen-Duiveland ligt Renesse, met onder meer Zierikzee. Hier liggen natuurgebieden die in de winter prachtig zijn. Winter Zeeland betekent ook een bezoek aan de zee. Uitgestrekte stranden nodigen uit voor een stevige winterwandeling. Wel goed aankleden, want de wind is scherp en koud. De natuur biedt memorabele momenten tijdens een vakantie Zeeland.

Activiteiten tijdens de winter in Zeeland

Tijdens de vakantie Zeeland bezoeken is een prima manier om een onvergetelijke tijd te beleven. Een vakantie Zeeland is onder meer te besteden in de wellness-faciliteiten. Zeeland heeft een groot aantal beauty en sauna mogelijkheden die de beste kwaliteit garanderen. Ook is het park Aquadelta te bezoeken. Dit is een ideale plek voor een stevige fietstocht of een frisse wandeling. De prachtige omgeving toont aan waarom deze plek ook in de winter zo populair is. Nagenieten kan dan in de vakantiehuisjes, villa's of knusse appartementen. Hier zijn tevens een zwembad, bowlingbaan en brasserie te vinden, uitermate geschikt voor plezier met de kids!

Actieve vakantie Zeeland

Zeeland bezoeken houdt ook in dat de sportieve mens gevoed kan worden. Op vele plekken zijn recreatieve en sportieve activiteiten te beoefenen. Zo bestaat er de mogelijkheid ijssculpturen te maken: ontdek de creatieve carver in jezelf. Natuurlijk zijn er diverse Après-ski clubs, waar onder het genot van een hapje en drankje volop kan worden genoten van entertainment. Je zult jodelen van plezier tijdens deze vakantie Zeeland! Zelfs de typische wintersport Curling is in een overdekte ijsbaan te beleven. Ook zijn er verschillende plekken om te sleeën, schaatsen of met een sneeuwband te glijden. Voor de geschikte accommodatie tijdens de vakantie in Zeeland biedt Zeelandbooking de beste tips.

Schaatsen in Zeeland

IJSBAAN ZIERIKZEE. Locatie Havenplein. Periode 10 februari 2017 t/m 04 maart 2017. Oppervlakte 575 m². Openingstijden: 09:00-22:00 uur.

Andere leuke uitjes tijdens de winter in Zeeland

Middelburg voor kinderen. Met de kinderen verveel je je geen seconde in Middelburg. De Zeeuwse hoofdstad staat bol van de plekken en activiteiten die voor het hele gezin leuk zijn. Je komt tijd (en oren en ogen) te kort.

Ezelwandeling Noord-Beveland. Altijd al een op een ezel willen rijden? Dat kan dan nu op het eiland Noord-Beveland. Tijdens de wandeling kunt u lekker uitwaaien in de natuur. Ook voor de kinderen zal dit een unieke ervaring zijn, die ze niet snel meer zullen vergeten. De wandelingen worden geven op dinsdag, woensdag en zaterdag. Aanmelden kan via info@ezelhuis.nl of 06-28888087. Op de website www.ezelhuis.nl is meer informatie te vinden over de Ezelwandeling.

Zeeuws Museum. Tijdens een regenachtige dag kunt u natuurlijk een van de vele musea bezoeken in Zeeland. Zo heeft het Zeeuws Museum in Middelburg verschillende tentoonstellingen. Meer info: www.zeeuwsmuseum.nl

Het Zeelandbooking-Team wenst u een fantastische en gezellige wintermaanden in Zeeland!

Meer nieuws...

X