Toon filters
18 april 2016

Lente in Zeeland

Zeeland - Idyllisch, zee en strand - gewoon een reis waard tijdens ieder seizoen. Maar vooral in de lente, want dan staat alles weer in bloei, worden de dieren weer buiten op het land gelaten en staat alles in het teken van een nieuw begin. Geniet tijdens de autotochten van de lieve lammetjes op de dijken, en de kalfjes op de weiden. Als u op zoek bent naar de ideale vakantiebestemming voor een onvergetelijke voorjaarsvakantie, dan biedt Zeelandbooking de perfecte uitkomst. Als u wilt genieten van pittoreske dorpen, brede stranden, prachtige duinen en natuurgebieden, dan is Zeeland de juiste bestemming voor uw vakantie.

Vakantie in Zeeland

Vakantie in Zeeland staat voor romantische strandwandelingen, prachtige zeegezichten, frisse lentelucht. en lange wandelingen of fietstochten Geniet samen of met het gezin van een unieke en ontspannen vakantie in Zeeland! Zeelandbooking biedt goede accommodaties en helpt u bij het vinden van een geweldige vakantie in de prachtige provincie Zeeland.

Tijdens de lente is Zeeland prachtig!

De zee bruist en een verfrissende bries steekt op. De lente start en alles begint te bloeien. In Zeeland schijnt de zon bijna gegarandeerd, Zeeland heeft gemiddelde het meeste aantal uren zonneschijn, vooral in het voorjaar. Als bezoeker in Zeeland kunt u genieten van het Zeeuwse karakter tijdens een ontspannen wandeling langs het brede en schone strand, in de goede restaurants met verse streekproducten of de bewonder de prachtige architectuur in de kleine steden van deze regio.

Pasen in Zeeland

Het begin van de lente staat in het teken van Pasen. Pasen in Zeeland is een bijzonder hoogtepunt voor het hele gezin. De traditionele paaseieren speurtocht voor kinderen of leuke markten tijdens Pasen in Zeeland - tijdens de voorjaarsvakantie en Pasen is Zeeland een zeer gewilde vakantiebestemming.

Evenementen Zeeland maart en april 2016

Westenschouwen
Waar het bos, de duinen en de zee naast elkaar staan, kunt u genieten van een wandeling door het bos, over de duinen en op het strand, een echte aanrader voor natuurliefhebbers. Op haar mooist tijdens de lente wanneer de natuur van Zeeland ontwaakt uit haar winterslaap. Vind hier wandelroutes door Zeeland

FoodExpo Zeelandhallen, 07 - 08 maart 2016
Op 7 en 8 maart vindt in de Zeelandhallen te Goes de FoodExpo plaats, een datum om niet te vergeten voor alle liefhebbers van het Zeeuwse culinaire leven! Nieuwe en verse producten worden hier geïntroduceerd.

Wekelijkse markt in Goes (Zuid-Beveland)
Vanaf het begin van maart begint weer iedere dinsdag en zaterdag de wekelijkse markt in Goes. Dit is een regionale weekmarkt. De markt biedt regionale producten aan, maar ook leuke souvenirs voor de toeristen. 

Museum Veere
Voor de cultuurliefhebbers of voor tijdens een regenachtige dag is een bezoek aan het Museum Veere zeker de moeite waard. Geniet hier van de tentoonstelling ‘Van Watersnood tot Veerse Meer’. Veeristen lieten zich in de jaren ’60 van de vorige eeuw inspireren door de bouw van de dam in het Veerse Gat, de eerste fase van de Deltawerken. Deze tentoonstelling toont hun prachtige schilderijen van een veranderend gebied. 

Een ritje in 'Het boemeltreintje'
't Boemeltreintje uit Renesse rijdt verschillende routes over het eiland Schouwen-Duiveland en laat u al de bezienswaardigheden zien! Het Boemeltreintje is een opvallende toeristen trein die diversen mooie gebieden kan laten zien waaronder de Brouwersdam en omgeving. 

Snuffelmarkt, 12 - 13 maart 2016
Tijdens deze Snuffelmarkt in Zeelandhallen Goes kun je heerlijk rondsnuffelen langs de honderden kramen, waar je een divers aanbod vindt van oude en nieuwe artikelen en unieke koopjes. Je kunt er op zoek naar leuke spullen, die je graag bij jouw eigen (verzamel)collectie voegt. Wellicht vind je tussen het ruime aanbod zomaar iets wat de moeite waard is. 

Paasmarkt, 27. maart 2016
Vanaf zondagmorgen 10.00 uur kunnen de bezoekers terecht voor een overweldigend assortiment artikelen in een sfeervolle ambiance op de Boulevards te Vlissingen. Er zijn 150 kramen welke diverse branches vertegenwoordigen zoals: sieraden, kleding, parfum, wenskaarten, strandlakens, boeken, vis, wafels, snoep, noten, lederwaren, verse belegde broodjes, poffertjes en nog véél meer.
Ook zijn er diverse standwerkers, waaronder de Nederlandse kampioen, aanwezig die op een ludieke manier hun koopwaar aanprijzen. Van 10.00 – 17.00 uur kan iedereen die dag genieten van de gezelligheid van deze markt, met uitzicht op zee en wellicht heerlijk terrasweer.

Kom in de Kas, 11 en 12 april 2016
Op zaterdag 11 en zondag 12 april 2015 hebben maar liefst 201.000 mensen een bezoek aan de Nederlandse kassen gebracht. Het succes van de 38e editie van Kom in de Kas, het grootste publieksevenement van de Nederlandse glastuinbouw, is te danken aan de enthousiaste kwekers die dit weekend hun bedrijf openstelden voor het publiek en het prachtige lenteweer op zondag. In 23 regio’s, verspreid over het hele land, werd het publiek goed geïnformeerd en vermaakt met diverse activiteiten en attracties.

Meer nieuws...

X