Toon filters

Vakantie Domburg

Vakantie Domburg? Kom naar Zeeland

Domburg ligt aan de noordwestkust van Walcheren tussen Aagtekerke, Oostkapelle en Westkapelle. Het is een echte familie badplaats en een zeer geliefde vakantie bestemming voor jong en oud. Geniet van uw vakantie Domburg!

Strandvakantie Domburg

Het brede zandstrand loopt helemaal door tot Westkapelle. Het stand heeft een mondaine uitstraling. Het strand staat bekend om zijn karakteristieke paalhoofden, strandhuisjes en de gezellige sfeer. Tevens zijn er voldoende parkeerplaatsen nabij het strand. Op sommige stranden van Domburg zijn de honden welkom.

Op het strand zijn twee strandpaviljoens en worden strandcabines, windschermen en stoelen verhuurd. Tevens kunt u hier surfen, kayakken, raften en vliegeren. Dankzij de manege behoren strandritten te paard tot de mogelijkheden. Wat wenst u nog meer tijdens een vakantie Domburg?

De familiebadplaats Domburg ligt direct aan zee, met in het oosten het duingebied met de bossen van de Manteling van Walcheren en in het westen het duingebied met een 18-holes golfbaan. Dit maakt een vakantie Domburg zo populair.

Kom voor uw vakantie Domburg uitwaaien in Zeeland.

Culturele vakantie Domburg

Tevens is het Kasteel Westhove een bezoek waard. Kasteel Westhove is met zijn torens, slotgracht, koetshuizen, tuin en terrassen een echte bezienswaardigheid. Dit 13-eeuwse kasteel ligt op loopafstand van het strand. Vanaf beide terrassen heb je een fantastisch uitzicht op het duin- en boslandschap van de Mantelinge. Dit bosgebied is uniek, omdat het direct onderaan de duinen ligt.

Goedkope vakantie Domburg

Vanaf 1985 is het een Stayokay-hostel. Door een kamer te huren kun je even het idee hebben dat je ook een kasteelheer bent. In 2004 is het geheel gerenoveerd waarbij de nostalgische sfeer is behouden. Het kasteel is een ideale locatie voor het houden van feesten. Voor overnachten klikt u HIER

Culinaire vakantie Domburg met veel shopplezier

In Domburg vindt men goede restaurants, gezellige cafés met terrassen en verschillende winkels en galeries met mooie tentoonstellingen. Gedurende het zomerseizoen is er iedere maandag een toeristenmarkt en worden er verschillende activiteiten georganiseerd. De winkels zijn 7 dagen per week geopend.

Voor accommodaties in Domburg, klikt u hier

X