Toon filters
18 november 2014

Winter in Zeeland

De winter staat weer voor de deur. De kerstvakantie naar prachtig Zeeland is geboekt! Dit was natuurlijk geen moeilijke keuze. De prachtige en wederom de schoonste stranden van Nederland, de uitgestrekte natuur en de interessante cultuur, maakt Zeeland tot één van de meest populaire vakantiegebieden in Nederland. Tevens druk bezocht door en zeer populair bij de Duitse toerist!

Naast de schoonheid van deze provincie organiseert Zeeland een verscheidenheid aan evenementen tijdens de wintermaanden voor de toeristen. In deze nieuwsbrief geven wij u een overzicht van de aantrekkelijke evenementen tijdens de wintermaanden in Zeeland. U hoeft zich dus niet te vervelen. Naast het strand, de zee, wandelingen of fietstochten door de duinen en bossen, biedt Zeeland een keur aan (kerst)markten, theater, kunst & culinaire evenementen. Daarnaast is Zeeland natuurlijk ook nog eens de ultieme locatie voor een weekendjeweg!

Tijdens de wintermaanden is het prachtig in Zeeland. Er is volop te beleven in Zeeland. Vooral tijdens de kerstvakantie. Het is koud buiten en heerlijk warm in uw vakantiewoning of hotel. Toch is het buiten heerlijk in Zeeland. Zeeland heeft de meeste zonuren van Nederland. Ook in de winter! Tijdens de kerst is Zeeland erg gezellig. Veel kerstversieringen heerlijke culinaire verwennerijen. Tevens houden veel strandpaviljoens hun deuren geopend tijdens de wintermaanden. HIER vindt u een overzicht van de strandpaviljoens die tijdens de winter open zijn.

Boek op tijd uw vakantiewoning, hotel, bungalowpark of pension, want tijdens de kerstvakantie is Zeeland zeer populair bij toeristen.

 Voor de kinderen is een frisse wandeling door de duinen of op het strand natuurlijk heerlijk. Ook de honden mogen vanaf oktober weer op het strand. Maar mocht het toch een keetje slecht weer zijn, dan is er voor de kinderen genoeg te doen tijdens een regenachtige dag. HIER vindt u een overzicht van leuke uitjes tijdens slecht weer. En voor de volwassenen bieden de Theatervoorstellingen en Musea een goede uitkomst tijdens slecht weer in de winter.

Uw vakantie in Zeeland.

Bent u op zoek naar een accommodatie in Zeeland voor de vakantie, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden naast veel informatie over Zeeland een ruim aanbod aan accommodaties. Zo bieden wij verschillende hotels, vakantiewoningen, vakantieparken, pensions, en pakketreizen aan. Start HIER uw zoektocht.

Strandvakantie Zeeland

Zeeland heeft voor de strandliefhebber ontzettend veel te bieden. Naast de ruim 650 kilometer aan Zeeuwse kust is Zeeland een waar paradijs voor kinderen/kids, wandelaars, fietsers, watersporters en natuurliefhebbers. De Zeeuwse stranden zijn uitgeroepen tot de schoonste stranden van Nederland en bekroond met de blauwe vlag. Tevens heeft Zeeland de meeste zonuren van Nederland en daarbij zijn er tal van faciliteiten op en rondom het strand. Meer lezen over zeeland: KLIK HIER

Fietsen in Zeeland

In Zeeland is het fantastisch fietsen. Met een gemiddeld cijfer van 8,3 is Zeeland zelfs de favoriete fietsprovincie van Nederland. Wat u in Zeeland per fiets allemaal kunt ontdekken; de schilderachtige kustlijn, golvende duingebieden, mooie binnenwateren en vele karakteristieke dorpen en stadjes. Via onderstaande website vindt u talloze fietsroutes om de omgeving in eigen tempo te ontdekken: http://routes.vvvzeeland.nl/nl/fietsen/fietsroutes

Wandelen in Zeeland

Met haar grote diversiteit aan natuur en cultuur is Zeeland een paradijs voor wandelaars. Vrijuit wandelen in een van de vele natuurgebieden, slenteren langs het strand, of een ontdekkingstocht met GPS. Of het nu een wandeltocht of een wandelvakantie is: Zeeland ligt aan je voeten. Tientallen routes leiden je langs de onontdekte plekjes, stille boerenlandpaden, unieke natuur en nostalgische stadjes en dorpjes. Ontdek het aan de hand van de mooiste wandelroutes in Zeeland: http://routes.vvvzeeland.nl/de/wanderrouten2

Leuke aanbiedingen Zeeland

Bent u op zoek naar een leuke accommodatie voor het hele gezin? Waar voldoende te doen is, ook voor de kids? Kijkt u dan HIER voor mooie vakantieparken in Zeeland met zeer scherpe aanbiedingen!

Op de hoogte blijven van Zeeland? 'Like' ons op onderstaande pagina´s:

                                  

Wilt u nieuwsitems bij ons aanleveren voor de volgende nieuwsbrief? U kunt de informatie doorgeven via: info@zeelandbooking.eu  

 

Meer nieuws...

X