Toon filters
23 juni 2014

http://www.zeelandbooking.de/info/newsletter-zeeland

Beste lezers,

hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van Zeelandbooking. In onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van ontwikkelingen binnen Zeelandbooking, de ontwikkelingen in Zeeland en geven wij u een overzicht van leuke evenementen in Zeeland.

Wilt u nieuwsitems bij ons aanleveren voor de volgende nieuwsbrief? U kunt de informatie doorgeven via: info@zeelandbooking.eu

Op de hoogte blijven van Zeeland? 'Like' ons op onderstaande pagina´s:

                                  

Zomer in Zeeland

De zomer staat weer voor de deur. De vakantie naar prachtig Zeeland is geboekt! Dit was natuurlijk geen moeilijke keuze. De prachtige en wederom de schoonste stranden van Nederland, de uitgestrekte natuur en de interessante cultuur, maakt Zeeland tot één van de meest populaire vakantiegebieden in Nederland. Tevens druk bezocht door en zeer populair bij de Duitse toerist!

Naast de schoonheid van deze provincie organiseert Zeeland een verscheidenheid aan evenementen tijdens de zomermaanden voor de toeristen. In deze nieuwsbrief geven wij u een overzicht van de aantrekkelijke evenementen tijdens de zomermaanden in Zeeland. U hoeft zich dus niet te vervelen. Naast het strand, de zee, wandelingen of fietstochten door de duinen en bossen en de vele watersportmogelijkheden, biedt Zeeland een keur aan feesten, braderieën, markten, kermis, theater, kunst & culinaire evenementen. Daarnaast is Zeeland natuurlijk ook nog eens de ultieme locatie voor een weekendjeweg! Het Zeelandbooking-Team wenst u een fantastische en zonnige zomer in Zeeland!

Een aantrekkelijke selectie van evenementen tijdens de zomer van 2014:

Toeristenmarkt in Renesse, iedere woensdag t/m 24 september 2014
De wekelijkse toeristenmarkt in Renesse is er gedurende de gehele zomer op alle woensdagen van 08:00 tot 15:00 uur. Deze markt is een trekpleister voor zowel de toerist als de bewoners.

Southpark Festival, 05 juli 2014
Een gratis multicultureel festival met muziek, kunst, dans en theater. Het festival heeft een open en saamhorig karakter, door de vele generaties en culturen die het festival bezoeken. Het festival vindt elk jaar in juni plaats. Met name overdag komen vele families en vriendengroepen naar het terrein, om een kleed uit te slaan en te genieten van alle activiteiten.
Het Festival vindt plaats op het Meiveld te Middelburg. Het festival wordt ’s middags en s’ avonds gehouden.

Onderstroom, 10 t/m 13 juli 2014
De binnenstad van Vlissingen is dan het podium voor Festival Onderstroom. Het beste straattheater van nu, veel spektakel, livemuziek, en natuurlijk veel onverwachte optredens (theater, dans, installaties en meer) op de gekste plekken. Het bruisend festivalhart is op het mooiste plein aan zee: het Bellamypark. Info:

Rescue Vlissingen, 16 juli 2014
Eén van de grootste publieke hulpverleningsevenementen van Nederland. De boulevards van Vlissingen vormen van 12-18 uur de achtergrond voor demonstraties en shows. Hulpverlening op het land, het water en in de lucht: vrijwel alle soorten hulpverlening worden getoond. Ook voor de kinderen is Rescue Vlissingen een spektakel waar ze nog dagen over praten. 

Visserijdagen Bruinisse, 17 t/m 19 juli 2014
Drie dagen lang draait in Bruinisse alles om dit groots opgezette dorpsfeest, dat in het teken staat van de opening van het Zeeuwse Mosselseizoen. Op het Havenplateau worden dagelijks verse mosselen gekookt en uitgeserveerd. Maar dat is nog lang niet alles. Voor jong en oud is er in de dorpskern, bij de haven en op het water van de Oosterschelde van alles te beleven. Zo staat in de dorpsstraten een gezellige braderie opgesteld en is er in het centrum kermis met vertier voor jong en oud. Op de terrasjes is het goed toeven! Onder het genot van een drankje kan men de eerste mosselen van het seizoen of andere zilte lekkernijen proeven en ook uit de dorpscafés klinkt muziek.

Kermis in Vlissingen, 18 t/m 27 juli 2014
De hele laatste week van juli is het kermis in Vlissingen. Er staan weer allerlei uitdagende en spannende attracties voor groot en klein. Kom het vieren!

Dance Parade Middelburg, 19 juli 2014
City of Dance in Middelburg. Honderden energieke, creatieve en vrolijke mensen toveren de stad om tot dit uniek festival. Het meest creatieve festival van Zeeland. 19 juli is het dus dansen, feesten, meezingen, ontmoeten, ontspannen en compleet uit je dak gaan! Tijdens dit uniek festival treden ieder jaar de beste DJ´s, bands en theater acts op.

Midzomernachtmarkt Vlissingen, 01 augustus 2014
Vrijdagavond 1 augustus 2014 is het weer zover, de langste Nachtmarkt van Nederland op de Boulevards van Vlissingen. Wederom zijn we er in geslaagd om door middel van cultuur, folklore en commercie U te verrassen en te verwennen met een avondje Vlissingen waaronder een twintigtal standwerkers, volksdansgroep Vlissingen en 350 kramen van uiteenlopende branches. Dit festijn biedt U ook de mogelijkheid om kennis te maken met de vele terrassen en horecabedrijven op de Vlissingse Boulevards. Ter afsluiting van dit evenement wordt U uitgenodigd om vanaf 00.30 uur het bijzonder spectaculaire vuurwerk bij te wonen, dat vanaf de gehele boulevard is te aanschouwen.

Kermis in Middelburg, 01 t/m 07 augustus 2014
Bijna een hele week lang strijkt de kermis neer in de binnenstad van Middelburg. Op Plein 1940 en de Markt zijn de mooiste, spannendste, ijzingwekkendste en bekendste attracties opgesteld.

Mosseldag Yerseke, 16 augustus 2014
Tijdens deze Mosseldag laat Yerseke u alles beleven wat dit unieke dorp te bieden heeft. Yerseke staat niet alleen bekend om haar oesters, mosselen, zeegroenten en andere schelpdieren. Liefhebbers van zeebanket moeten Yerseke een keer gezien hebben, omdat je daar niet alleen het zeebanket kunt eten, maar ook het leven en de productie eromheen kunt zien. Hoe mensen leven voor en van de productie. En als je dat beleefd hebt, smaakt dat bordje zeebanket toch even iets lekkerder. Kom naar Yerseke!

Havendagen Zierikzee, 21 t/m 23 augustus 2014
Jaarlijks terugkerend evenement rond de haven van Zierikzee. Muziek, markt met streekproducten, folklore, vuurwerk en feestavonden.

Kunstroute Kunst aan de Kust, 21 t/m 23 augustus 2014
Zoutelande heeft sinds 2008 zijn eigen kunstroute. Inmiddels is deze kunstroute een begrip geworden in Zeeland en ook verder op in het land, voor kunstenaars en het grote publiek. De kunstvormen zijn opnieuw zeer gevarieerd samengesteld om een zo breed mogelijk bezoek te kunnen bereiken. Een driedaags evenement waar ruim twintig 'artistiekelingen' hun werk tonen. De kunstroute voert langs meerdere plaatsen in het dorp waar kunstenaars hun werk laten zien.

Zeeland Nazomerfestival, 26 augustus t/m 06 september 2014
Theatervoorstellingen op unieke locaties in Zeeland blijven het handelsmerk van Zeeland Nazomerfestival. Dagelijks een gevarieerd aanbod aan kleine producties, concerten, dans, kindervoorstellingen, literatuur, talkshows en workshops.Van engagement naar entertainment, van inhoud naar vermaak, van verbijstering en verwondering naar afschuw en verbazing; dat alles maakt het Zeeland Nazomerfestival eigenwijs, eigengereid en onderscheidend.

Uw zomervakantie in Zeeland.

Bent u op zoek naar een accommodatie in Zeeland voor de zomervakantie, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden naast veel informatie over Zeeland een ruim aanbod aan accommodaties. Zo bieden wij verschillende hotels, vakantiewoningen, vakantieparken, pensions, en pakketreizen aan. Start HIER uw zoektocht.

Strandvakantie Zeeland

Zeeland heeft voor de strandliefhebber ontzettend veel te bieden. Naast de ruim 650 kilometer aan Zeeuwse kust is Zeeland een waar paradijs voor kinderen/kids, wandelaars, fietsers, watersporters en natuurliefhebbers. De Zeeuwse stranden zijn uitgeroepen tot de schoonste stranden van Nederland en bekroond met de blauwe vlag. Tevens heeft Zeeland de meeste zonuren van Nederland en daarbij zijn er tal van faciliteiten op en rondom het strand. Meer lezen over zeeland: KLIK HIER

Fietsen in Zeeland

In Zeeland is het fantastisch fietsen. Met een gemiddeld cijfer van 8,3 is Zeeland zelfs de favoriete fietsprovincie van Nederland. Wat u in Zeeland per fiets allemaal kunt ontdekken; de schilderachtige kustlijn, golvende duingebieden, mooie binnenwateren en vele karakteristieke dorpen en stadjes. Via onderstaande website vindt u talloze fietsroutes om de omgeving in eigen tempo te ontdekken: http://routes.vvvzeeland.nl/nl/fietsen/fietsroutes

Wandelen in Zeeland

Met haar grote diversiteit aan natuur en cultuur is Zeeland een paradijs voor wandelaars. Vrijuit wandelen in een van de vele natuurgebieden, slenteren langs het strand, of een ontdekkingstocht met GPS. Of het nu een wandeltocht of een wandelvakantie is: Zeeland ligt aan je voeten. Tientallen routes leiden je langs de onontdekte plekjes, stille boerenlandpaden, unieke natuur en nostalgische stadjes en dorpjes. Ontdek het aan de hand van de mooiste wandelroutes in Zeeland: http://routes.vvvzeeland.nl/de/wanderrouten2

Leuke aanbiedingen Zeeland

Bent u op zoek naar een leuke accommodatie voor het hele gezin? Waar voldoende te doen is, ook voor de kids? Kijkt u dan HIER voor mooie vakantieparken in Zeeland met zeer scherpe aanbiedingen!

 


 

 

Meer nieuws...

X