Toon filters
19 juni 2013

Uw zomervakantie in Zeeland

Wat kunt u verwachten van een vakantie in Zeeland met de kinderen? Veel kleine gezellige dorpjes met mooie winkeltjes en gezellige terrasjes, zon, strand en water! Met ongeveer 600 kilometer aan stranden om te wandelen, krabbetjes vangen, zandkastelen bouwen, vissen, zwemmen, vliegeren en schelpjes zoeken, dit belooft eindeloos plezier voor alle leeftijden!

Voor actieve families kunt u verschillende watersporten beoefenen zoals zeilen, kanoŽn, roeien, duiken, jetskiŽn en waterskiŽn. De vele fietspaden leiden u door het prachtige landschap van Zeeland. Door de duinen en langs het strand of door de dorpjes, omringd door het prachtige landschap. Het fietspad ‘Pino op het eenhoornpad’ (omgeving Oostburg) is een leuke kinderfietsroute

Voor wandelaars zijn er ook vele mogelijkheden. Door smalle paadjes wandel je door diverse natuurgebieden. Of wilt u zeehonden tijdens het zonnenbaden spotten? De kans is groot om deze in Zeeland te zien!

En wat denk je van de prachtige historische bezienswaardigheden, zoals de steden Middelburg, Veere en Zierikzee, die elk jaar veel bezoekers trekken vanwege hun monumentale gebouwen en straten. Genoeg redenen om uw vakantie door te brengen in Zeeland!

Bezoek de musea van Zeeland, galeries, kunstroutes en festivals voor inspiratie, en vooral voor plezier! De vakantie zal onvergetelijk zijn! Kijk hoe kunstenaars geÔnspireerd worden Zeeland. Heeft u de wens om actief te zijn, maak een kunst-route te voet of met de fiets op het Zeeuwse platteland!

Het Zeelandbooking-team wenst u veel plezier tijdens uw zomervakantzie in Zeeland.

 

Meer nieuws...

X