Toon filters
28 april 2013

Beste lezers,

hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van Zeelandbooking. In onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van ontwikkelingen binnen Zeelandbooking, de ontwikkelingen in Zeeland en geven wij u een overzicht van leuke evenementen in Zeeland.

Wilt u nieuwsitems bij ons aanleveren voor de volgende nieuwsbrief? U kunt de informatie voor de 20e van iedere maand doorgeven via: info@zeelandbooking.eu

Op de hoogte blijven van Zeelandbooking:
www.facebook.nl/zeelandbooking               en                 https://twitter.com/zeelandbooking

Uw vakantie in Zeeland.

Bent u op zoek naar een accommodatie in Zeeland, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden naast veel informatie over Zeeland een ruim aanbod aan accommodaties. Zo bieden wij verschillende hotels, vakantiewoningen, vakantieparken, pensions, en pakketreizen aan. Start HIER uw zoektocht.

Zeeland heeft voor de strandliefhebber ontzettend veel te bieden. Naast de ruim 650 kilometer aan Zeeuwse kust is Zeeland een waar paradijs voor kinderen, wandelaars, fietsers, watersporters en natuurliefhebbers. De Zeeuwse stranden zijn uitgeroepen tot de schoonste stranden van Nederland en bekroond met de blauwe vlag. Tevens heeft Zeeland de meeste zonuren van Nederland en daarbij zijn er tal van faciliteiten op en rondom het strand. Meer lezen over zeeland: KLIK HIER

Zeeland bereidt zich voor op veel vrije dagen, Hemelvaart, Pinsteren en de meivakantie!

De bomen kleuren groen, de bloemen staan in bloei en vogeltjes zingen hun lentelied. Een goede reden om in de meivakantie naar buiten te gaan en te genieten van het voorjaar! De temperaturen lopen op, en de stranden in Zeeland worden weer druk bezocht. Tijdens de feestdagen & de meivakantie is het goed vertoeven in Zeeland. Voor kinderen is er volop keuze, de watersportliefhebber kan weer van de golven genieten en natuurlijk is de lente een prachtig seizoen voor de natuurliefhebber, wandelaars & fietsers! Voor een selectie van prachtige wandelroutes, samengesteld door Natuurmonumenten, klikt u HIER.   Het Zeelandbooking-team wenst u en uw familie fijne feest- & vakantiedagen!

Een aantrekkelijke selectie van evenementen Zeeland, mei 2013

RenesseAanZee, Kindervakantieweek, 29 april - 03 mei 2013
Tijdens de Meivakantie zijn kinderen de baas in Renesse!
Een bomvol activiteitenprogramma o.a. Kindershows, Live muziek, Knutselfestival, Spannende speurtochten, Ouderwets gezellige Koninginnedag, Kinderdisco, Kinderkookworkshop, Leuke kindermenu's in de restaurants, Acties en give-aways in de winkels

Rondvaarten naar de zeehondjes, 01 mei 2013 van 10.00 tot 11.00 uur
Vanuit de haven van Breskens kunt u met ons mee voor een rondvaart. We varen ongeveer een uur over de Westerschelde, langs o.a. de Zandplaten. Tijdens de vaart hopen we naast zeehondjes, vele soorten vogels te zien. Verder krijgt u uitleg over de Westerschelde, scheepvaart, de beloodsing van de zeeschepen, enz.

Veulentjesdag, 01 mei 2013, 10.30 uur tot 16.30 uur
Deze dag eten we beschuit met muisjes!!! Weet u hoe klein een jong trekpaardenveulen is? Kom kijken en geniet van het prille leven op de boerderij. Doe mee aan de activiteiten voor jong en oud.

Oosterschelde belevingstocht, rondvaart & fietstocht, 01 mei 2013
Unieke vaar en fiets beleving in het grootste Nationaal Park van Nederland. We varen van Burghsluis naar Zierikzee. Onderweg vertelt een gids wat je allemaal ziet in de Oosterschelde. Bij aankomst in Zierikzee kun je ervoor kiezen om direct op de fiets te stappen en terug te fietsen naar Burghsluis of nog even in Zierikzee te blijven.

Ezelwandeling met bijzondere ezels, 04 mei 2013 van 10.00 – 12.30 uur
Wij organiseren ezelwandelingen met prachtige ezels, waaronder de zeldzame Baudet du Poitou (langharige reuzen-ezel) over het eiland Noord-Beveland. Een bijzondere wandeling langs de inlagen en Oosterschelde. Geniet van het buitenleven, maak onvergetelijke herinneringen!
Info: www.ezelhuis.nl  

Bevrijdingsfestival Zeeland, 05 mei 2013
Het Bevrijdingsfestival Zeeland is de start van de Maand van de Vrijheid in Zeeland en wordt georganiseerd door de Cultuurwerf in Vlissingen. Het festival heeft verschillende podia in de stad en is gratis toegankelijk. Het is een feest met een boodschap en in 2013 is dat ‘Vrijheid spreek je af’.

Hemelvaartsfair in Middelburg, 09 & 10 mei 2013
Hemelvaartsfair op de Markt in Middelburg. Beide dagen geopend van 10:00 - 17:00.

Mauritshof Bourgondische Fietstocht, 11 mei 2013
Een leuke fietstocht voor jong & oud, 45 km fietsen door onze mooie polders met onderweg 3 smakelijke stops. € 15,00 per gast inclusief versnaperingen tijdens de stops. Fietsmaaltijd na afloop € 18,50 per gast.

Moederdagmarkt Breskens, 12 mei 2013
Gezellige zondagsmarkt op Moederdag in Breskens van 10:00 - 18:00 uur. Toegang is gratis

Kermis Oost-Souburg (Walcheren), 17 tot 21 mei 2013
5 Dagen lang Kermis voor jong en oud met vele attracties en lekkernijen. Veel plezier!

Golfsurfen in Pinksterweekend bij de SurfKaravaan, 18 tot 20 mei 2013
Maak van je Pinksterweekend een mini-surfvakantie. 3 dagen onbeperkt gebruik van surfboards en wetsuits.

International Jazzfestival Middelburg 2013, 18 tot 20 mei 2013
Het Pinksterweekend 2013 staat in Middelburg voor het zevende achtereenvolgende jaar opnieuw in het teken van topjazz tijdens het International Jazz Festival.

Pinkstermarkt Nieuwe Tonge (Goeree-Overflakkee), 19 mei 2013
Pinkstermarkt bij Camping De Grevelingen. Van 12:00 - 16:00 uur.

Pinkstermarkt Burgh-Haamstede, 20 mei 2013
Toeristische markt op 2e Pinksterdag in Burgh-Haamstede van 13:00 - 18:00

Klassiek concert Domburg: New Masters on tour, 24 mei 2013 om 20.30 uur
Concert met de Britse altvioliste Rosalind, de Chinese pianiste Rachel Cheung, Schumann en Debussy.

Fietsfestival Middelburg, 25 mei 2013
Vanaf 10.00 t/m 17.00 zullen op en rondom de Markt allerlei sportieve, spectaculaire en bijzondere activiteiten rondom fietsen te zien en te beoefenen zijn. Wees erbij als u van fietsen houdt!

 

Meer nieuws...

X