Toon filters
13 december 2012

SchouwenDuivelandPas, Pas voor toeristen

Welkom op Schouwen-Duiveland!

Als u op Schouwen-Duiveland overnacht, hebben deelnemende bedrijven voor u de SchouwenDuivelandPas klaar liggen met tal van aantrekkelijke arrangementen en voordelen.

Bijvoorbeeld gratis openbaar vervoer over heel Schouwen-Duiveland, kortingen op de toegangsprijs van sporthallen en zwembaden, vrije toegang tot diverse musea en een extra korting op het toeristenabonnement van de bibliotheken en bibliobus.

Ontdek met de SchouwenDuivelandPas welke schatten dit voormalige eiland herbergt. Beleef de grote diversiteit van de natuur, proef de heerlijke streekproducten - van bolus tot Oosterscheldekreeft, laat de geschiedenis van de middeleeuwse stadjes en dorpen op u inwerken en ruik de friszilte lucht die uit het westen waait.

U kunt op deze site al een voorproefje nemen van deze ontdekkingstocht door te klikken op alle arrangementen en voordelen. Het aanbod wordt regelmatig uitgebreid en geactualiseerd.

Uw SchouwenDuivelandPas is een week geldig. Als u langer blijft, kunt u bij de receptie van uw verblijfsaccommodatie een nieuwe pas ophalen.

Wij wensen u veel plezier met de SchouwenDuivelandPas.

 

Meer nieuws...

X