Zeeland tijdens de herfst


Vakantie Zeeland tijdens de herfst

Bent u op zoek naar een leuke bestemming om de herfst in Zeeland van dichtbij mee te maken? Zeelandbooking heeft gevarieerde en uitgebreide informatie over een vakantie Zeeland Nederland in een van de kleurrijkste en lekkerste seizoenen van het jaar. Zeeland heeft ook in de herfst veel te bieden. Swingen op het Oktoberfest Walcheren of genieten van de Zeeuwse natuur met de Paddenstoelen excursie tijdens de Grevelingenweek. Veel is mogelijk tijdens de herfst vakantie Zeeland Nederland.

Herfst vakantie Zeeland Nederland voor jong en oud

Herfst Zeeland is voor velen de ideale periode om lekker uit te waaien op de uitgestrekte Zeeuwse stranden. Energie kwijtraken of juist energie bijtanken kan in de Zeeuwse natuur. Het Verdronken Land van Saeftinghe is met name in de herfstperiode een bijzondere belevenis. De najaars-vogelexcursie laat zowel volwassenen als kinderen kennismaken met een natuurreservaat dat bevolkt wordt door trekvogels en wintergasten. Combineer een wandeling door het brakwaterschor en langs borrelende zoetwaterbronnen met een bezoek aan het vestingstadje Hulst. Proef bij de plaatselijke restaurants en eetcafť's van uitstekende herfstgerechten. Het jachtseizoen is bij herfst Zeeland aangebroken. Smaakvolle wildgerechten sieren de menukaarten, maar ook mossel- en visgerechten in een herfstjasje worden met passie bereid en met liefde voor de ingrediŽnten geserveerd.

Met kinderen een vakantie Zeeland Nederland

Herfst in Zeeland is een geschikte periode om met de kinderen op vakantie te gaan. Veel steden, dorpen, attracties en musea organiseren activiteiten en evenementen die in het teken van de herfst staan. Een middag met z'n allen griezelen in het Zeeuws Museum in Middelburg, gillen van pret op de Grote Kermis in Middelharnis of lekker knuffelen met een zachtaardige ezel onderweg bij een Grote Ezelwandeling in Kamperland. Niemand verveelt zich tijdens de herfst Zeeland. Ondanks dat het weer wat frisser wordt en de wind op menige herfstdag wat harder waait hebben de Zeeuwse stranden ook in de herfst een grote aantrekkingskracht op bezoekers. Neem een vlieger mee en voel hoe de wind door uw haren waait terwijl de vlieger u meetrekt over het zand. Het is lekker opwarmen bij een van de vele strandpaviljoens waar warme chocolademelk met slagroom na een strandwandeling vaak extra lekker smaakt. De tijd van stamppotten, wild en warme dranken is in Zeeland een ware traktatie voor iedereen die van lekker eten houdt. Stevige gerechten die bereidt worden met seizoensgebonden streek ingrediŽnten gaan uitstekend samen met herfstbieren en tongstrelende wijnen.

Provincie van land en water

Een vakantie Zeeland Nederland geeft vanaf het water vaak een andere kijk op het land. Maak tijdens de herfst Zeeland een rondvaart door de verschillende Zeeuwse havens en neem een kijkje bij de sluizencomplexen. De Deltawerken en het voormalige werkeiland Neeltje Jans zijn ook in de herstperiode een interessante bezienswaardigheid en een actief dagje uit. Zeelandbooking heeft familievriendelijke accommodaties in de directe omgeving van de stormvloedkering. Breng een bezoek aan de zeeleeuwen, ga zwemmen met haaien of voer de zeehonden een vers visje. Het park laat de werking van de machtige stormvloedkering zien en brengt op gedetailleerde wijze de bouw van de Deltawerken in beeld. Van het water bent u op korte afstand van historische en gezellige steden als Zierikzee, Goes, Vlissingen, Middelburg en Burgh-Haamstede. Tijdens uw vakantie Zeeland Nederland in de herfst zijn binnensteden en winkelcentra geopend. Herfstkleuren sieren de bomen, parken en de winkeletalages. Wandel door de historische straten, steegjes en over pleinen. Vakantie Zeeland Nederland is uitnodigend voor zowel cultuur- als natuurliefhebbers, gezinnen met kinderen en senioren. Veel (sub)tropische zwemparadijzen, wellness-centra en saunacomplexen zijn tijdens de herfst in Zeeland geopend. U kunt hier gebruik maken van aangenaam warm water, ontspannende massages en verkwikkende sauna sessies. Vakantie Zeeland Nederland ligt binnen handbereik en is een aanrader voor iedereen.

Tijdens een regenachtige dag kunt u natuurlijk een van de vele musea bezoeken in Zeeland. Zo heeft het Zeeuws Museum in Middelburg verschillende tentoonstellingen. INFO

Overige activiteiten vindt u HIER

Het Zeelandbooking-Team wenst u een fantastische en gezellige herfst in Zeeland!

X